Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.07.2007 01:15 - Българинът е вирус
Автор: ivanko Категория: Политика   
Прочетен: 2214 Коментари: 1 Гласове:
0

Последна промяна: 21.07.2007 19:44


Господа и другари българина не е човек. 

Българина е генна мутация на вирус. 
Сега ще гракнете а? Да ама е така. 
В природата единствения жив организам, който се стреми да разруши средата, в която живее и да отиде да руши другаде е вируса. Българина има същото поведение по отношение на територията на която живее, следователно българина няма нищо общо с ХОМО САПИЕНС, освен външния вид. 

Българина има една цел в живота - да краде. 

Само за 7 месеца страните от ЕС дигнаха ръце от българина, които свободно вече се придвижва в неосрана територия, с цел да я осере и ликвидира. В целия ЕС българина се занимава само с престъпления. Малкото читави българи отишли в нормална държава ако кажат че са българи веднага по правило влизат в графа - престъпник. В самата кочина наречена България изметта е толкова отдадена на кражби, грабежи и трупане на имане, че не се интересува от нищо друго. А, да, някакви хора си пишат мнението по някакви смешни форуми, докато не ги привикат в "милицията" да се подпишат че повече няма да правят така. Е, това ако стане в САЩ ще настъпи нова гражданска война. 

Та да се върнем на нашите овце. 
Действащия президент бил от ДС. И какво от това. На кой му пука. Не съм видял демонстранти по улиците или масови протести по улиците. За справка на тия дето се пърчат в тоя форум, за такава работа в Уганда става страшно.

Та, вируса българин до такава степен е погълнат от кражбата, че и президента агент на марсианците да беше хич нямаше да се впечатли. За по-сериозни неща като например, защо се крадат десетки милиарди от ДДС и СЕ ЗНАЕ кои са, защо горивата са толкова скъпи, защо енерго носителите са нереално високи, защо храните в германия са на 50% по ниски от тука, а доходите 100 пъти по високи не вълнува никой. 

Ако такова нещо излезе за Анжела Меркел, Тони Блеар, Саркози или Хуан Карлос просто ще има реален отговор от обещeството. Тъй като обаче това НЕ Е НАРОД„ А МЪРША и устоите на тая "държава" са лъжи, корупция, кражби и насилие, и отговора е адекватен на народната психология, а тъй като българина няма психика, следователно е първосигнален, и липсата на реакция е нормалното му състояние, също като вирус.


Тагове:   вирус,


Гласувай:
0



1. svoboda64 - Хей, по-кротко:))
21.07.2007 14:39
Харесва ми метафората и патоса ти, но имай малко повече вяра в т.нар. "обикновен" човек, към категорията на който вероятно спадаш и ти:)) Не всички са мърша, макар всеобщо да се вмирисваме.

И още, въпросният Петко Р. Славейков сам е написал и едно друго стихотворение, което се нарича "Жестокостта ми се сломи":))

С други думи, не бъди жесток към другите. А преди да пристъпиш/м към "обществените" недъзи, нека първо бичуваме себе си за тях. Всеки по отделно. И да се само-изправяме. Някак си след това ще ни е по-лесно (ако това "след това" настъпи:)) да изправяме и общите си "вирусни" кусури:))

С разбиране за гнева
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене