Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.05.2007 16:29 - Не гласувайте за агентите на ДС !
Автор: ivanko Категория: Политика   
Прочетен: 1820 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 14.07.2007 11:51


Гражданска кампания за чист Европейски Парламент – България 2007


НЕ ГЛАСУВАЙТЕ ЗА :

Боян Стефанов Чуков, бивш щатен служител наУправление "Научно-техническо разузнаване" при Първо главно управление на Държавна сигурност от 1980 до 1991 г., издигнат  за кандидат за Европейския парламент от БСП 

Евгени Захариев Кирилов /псевдоним: "Манчев"/, бивш секретен сътрудник на Първо главно управление наДържавна сигурност от 1978  до 1985 г., донасял за чужди и български граждани, издигнат  за кандидат за Европейския парламент от БСП  

Кръстьо Илиев Петков /псевдоним: "Еленков"/, бивш агент  на Разузнавателното управление на Генералния щаб при Министерството на народната отбрана от 1983  до 1988 г., издигнат  за кандидат за Европейския парламент от Партия "Граждански съюз за нова България"

Севдалин Димитров Атанасов /псевдоним: "Калин"/, бивш агент на ОУ-МВР-ДС-Бургас от 1987 до 1990 г., издигнат  за кандидат за Европейския парламент от Политическа партия "Зелена Партия"

Юнал Саид Лютфи /псевдоними: "Мурад", "Сидер"/, бивш секретен сътрудник на Разузнавателно управление на Генералния щаб при Министерството на народната отбрана и на Второ  управление наКомитета по Държавна сигурност при МВР, ІІI отдел, от 1965 до 1991 г., събирал сведения за настроенията и поведението на български граждани, издигнат  за кандидат за Европейския парламент от ДПС

 

Антония Първанова, предизвикала като евродепутат в началото на 2007 г скандал в Европейския парламент с организирането на изложба в парламента на колекция от антики на Васил Божков. Произходът на антиките на бизнесмена Божков стана обект на прокурорска проверка през март 2006 г. Издигната  на трето място в листата на кандидатите за Европейския парламент от НДСВ.

Атанас Папаризов, бивш заместник-министър на външната търговия в кабинета на Андрей Луканов, когато офицери от Държавна сигурностсъздадените от БКП външнотърговски дружества. Свързан с офицерите от ДС Петър Башикаров, Петър Стефанов, Борислав Георгиев, Иван Гайтанджиев, Захари Захариев. Издигнат  за кандидат за Европейския парламент от БСП. приватизират

Димитър Стоянов, направил през септември 2006 г. обидни коментари във връзка с етническия произход на депутатката в ЕП Ливия Ярока. Тази груба проява на етническа нетолерантност, несъвместима с българската традиция и европейските ценности, е  осъдена както от евродепутатите, така и с декларация на НС на РБ. Издигнат  за водач на листата за Европейския парламент от Партия "Атака" .

Константин Тренчев, основател на СДС, преминава по-късно в партия "Демократичен алианс". Издигнат  за водач на листата за Европейския парламент от ПД "Социалдемократи" с председател Николай Камов, което участва в Коалиция за България заедно с БСП и БКП. Г-н Тренчев сменя партиите си не поради убеждения, а заради лична изгода.

Слави Бинев, получил наскоро от Старозагорски митрополит Галактион фалшива архонтска титла в резултат на измама. Не се разграничава от измамата, която предизвиква международен скандал. Издигнат е на второ място в листата  за Европейския парламент от Партия "Атака".

Стефан Софиянски е избран за кмет на София през 1995 г. През 1999 г. печели втори мандат за столичен кмет, през 2003 г. - трети. През 2005 г. е избран за народен представител от листата на БНС и се отказва от кметското място. Една от причините, които посочва, е, че е загубил доверието на съгражданите си. Издигнат  за водач на листата за Европейския парламент от ССД.


 

НИЕ НЯМА ДА ГЛАСУВАМЕ ЗА ТЯХ

 Гражданска кампания за чист Европейски Парламент – България 2007

image

 


13 юли 2007
В екипа на президента Георги Първанов има 20-ина агенти на бившата Държавна Сигурност 




Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене