Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.03.2007 16:06 - Още един престъпник от КОМУНОМАФИЯТА
Автор: ivanko Категория: Политика   
Прочетен: 1281 Коментари: 0 Гласове:
0



Не бе даден ход на делото за побой срещу сина на заместник-министъра на земеделието Стефан Юруков 
1 Март 2007

 

Окръжният съд в Пазарджик не даде ход на делото срещу сина на заместник-министъра на земеделието Стефан Юруков - Илия (32 г.) и двамата му съучастници Лазар Саздов (28 г.) и Цветан Тюфекчиев (34 г. ). Тримата са обвинени  за отвличане и побой на 17-годишните Веселин Т. и Христо К. от Велинград.

Ход на делото не бе даден, тъй като Илия Юруков не се яви в съда с аргумент, че по същото време е в Апелативния съд в Пловдив по делото за обжалване на дело по друго обвинение срещу Юруков - за непредумишлено убийство.

На заседанието не присъстваха и пострадалите момчета от Велинград.  Според медицинските заключения те са в постсоматичен стрес, поради което са заминали  при родителите си в чужбина.

Срещу Юруков, Саздов и Тюфекчиев е повдигнато обвинение за престъпление по чл.142 ал.4 от НК за това, че на 03.12.2006 г. във Велинград, в съучастие са отвлекли  Веселин Т. и Христо К. от Велинград. Качили са ги насила в лек автомобил и са ги откарали в местността "Лепеница" край града. Момчетата се били жестоко малтретирани по подозрението, че били откраднали няколко стека с цигари от магазина на близък до групата.

Впоследствие се оказва, че момчетата не са извършили кражбата, защото цигарите са намерени на мястото си в магазина. 

Следващото заседание по делото бе насрочено за 22 март.



Тагове:   още,   престъпник,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене