Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.03.2007 19:18 - БОЙКО БОРИСОВ Е НОВОТО ЛИЦЕ НА КОМУНОМАФИЯТА В БЪЛГАРИЯ !
Автор: ivanko Категория: Политика   
Прочетен: 2059 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 13.07.2007 13:55




Поверителен американски доклад обяви Борисов за мафиот, Румен Петков отрече
8 Март 2007

Бойко Борисов е близък съратник на известни гангстери и е свързан с около 30 неразкрити убийства в страната си, пише в поверителен анализ за оценка на риска в България, поръчан от частна банка и цитиран от авторитетното американско издание “Congressional Quarterly” (CQ).

....... 



По повод публикувания американския доклад за Бойко Борисов, като лице на мафията в България, искам да попитам КЪДЕ СА ПРОКУРОРА, ГОЦЕТО, ПИКЛЬОТО и ГЕЯ ?

Когато в някой жълт вестник се напише нещо за десницата, всички институции скачат за проверка, командироват се ченгета чак до Кипър.
Когато в чужбина излезе материал срещу мутрите на коМунягите, веднага иНституциите скачат в тяхна защита, с риск да изложат страната и нацията.

За пикалника Р. Петк, човек свързан са Акрам, авторитета на мутрата явно е много по-важен. Сергей мълчи 

ЧЕ,

Б. Борисов е ФАСАДНОТО ЛИЦЕ на мафията в България, се знае отдавна, след като през 1989 г. ДС и БКП-гурутата изпръцаха пълното с агенти на ДС и с откровенни червени партийни секретари - СДС, за нуждите на ФАСАДНАТА ДЕМОКРАЦИЯ !

След като и Станишев е един ФАСАДЕН ПРЕМИЕР, при все, че се знае кой държи лостовете в БСП и в кабинета !

СТРУКТУРА НА МАФИЯТА В БЪЛГАРИЯ:
1. КАДЕСАРСКАТА - съсредоточена главно в ПГУ/НРС, (МОЗАКЪТ), най-конспиративна..., за това и там ги самоубиват!
2. ПАРТИЙНАТА - съсредоточена в БКП/БСП, с най-много средства за влияние:
- финансови с отговорник Р.Овч, оглавяващ най-доходоносния сектор - енергетиката
- силови с отговорник Р. Петк.
- агитационно-пропагандни с отговорници няколкото червени гурута в партията и главните редактори на основните медии - бивши членове на БКП и ДС
(Интересно, как тези три лоста, с които основно управлява БСП съвпадат с трите основни начина за вербовка на агенти - с пари, с шантаж(досиета) и на идейна основа)
Прав бе Чърчил, като бе казал за компартията: ТОВА НЕ Е ПАРТИЯ, ТОВА Е КОНСПИРАЦИЯ !
3. МУТРЕНСКАТА - създадена от горните две мафии, за да им върти мафиотските дела на дребно - заведенията, проституцията, дрогата, контрабандата ..., за това и там най-често горят бушоните.
4. ЮРИДИЧЕСКАТА - от висши магистрати обезпечаваща ненаказуемоста на мафиотската пирамида
5. ОХРАНИТЕЛНАТА - с помощни функции, съставена от бивши лица с пагон и спортисти...!? ... нещо като живковото УБО
6. ПОМОЩНА - ВГУ/НСС, която е в услуга на всички, я на поредния Самоковец служебна карта на нейн сътрудник ще издаде, я някой неудобен за мафията няма да допусне до работа с досиетата на ДС и т.н.

Координацията между отделните звена на мафията се осъществява от пенсионирани и действащи кадесари на служба, както и от техни доверени лица по клубове, сдружения, асоциации, служебни събирания, министерства и т.н.
Примерно, трансграничната контрабандата - преди 1989 г. на дрога и оръжие, а сега същaтa, но в добавка и на отровни храни, китайски стоки, хора и т.н. Ръководено от горе и хранещо цялата пирамида мафиотско формирование.



21 май 2007

По хърватската преса:
Роберт Матанич, 30-годишният загребчанин, който излежава присъда от 2,5 години в затвора в Сремска Митровица, Сърбия за контрабанда на оръжие, очаква екстрадирането си в България, където е заподозрян за ликвидирането на осем мафиоти в София.

Матанич, който се противопоставя на екстрадирането си, отхвърля всички обвинения и твърди, че всичко е измислено. В теорията си за заговор Матанич включва всички българската полиция, мафията и политическото ръководство на София около кмета Бойко Борисов. Убеден е, че полицейската и правосъдната система на Сърбия са под влияние на българската мафия.

На въпрос кой в България иска да му навреди, Матанич казва: Хората около Бойко Борисов, той е дълбоко свързан с мафията, след това конкурентите на бай Миле. Мисля, че е по-добре да не говоря за това. Не знам как ще се развие моята ситуация. Полицията и разузнавателните служби знаят всичко, но там всичко е премрежено и стига и до мен, тук в затвора в Сърбия.

В отговор на въпроса кои са най-силните престъпни организации в България, Матанич отговаря: групировката на Бойко Борисов е най-силната. А има и подкрепата на обществото.

Три са най-силните групировки: Неговата, на бай Миле, а третата групировка са чужденци, които идват от крайния Запад и сега се налагат над българите. Това са американци и англичани. Всички те работят и с оръжие, и с дрога, проституция, отвличания. Имат силно влияние, казва Матанич. Той заявява, че няма да отиде в български затвор, а по-скоро ще се самоубие.



 



image



image



image




image




image
Румен Петков ,  президентът Първанов, министрите Емилия Масларова и Петър Мутафчиев и кметът Бойко Борисов  на 6-тия конгрес на КНСБ, проведен на 11 май 2007.


 


Тагове:   България,   новото,   лице,


Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене