Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.07.2006 00:39 - Майката на арестувания директор на "Топлофикация-София" в едно дружество със състудент на Румен Овчаров
Автор: ivanko Категория: Политика   
Прочетен: 1378 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 13.10.2006 11:23


Румен Овцата, като министър на енергетиката, назначава Вальо Далаверата през 1996 година за шеф на "Топлофикация-София". Източват топлофикация и финансират БСП . Дружеството прави 160 млн. дълг , народа седи на студено, за да пести. НДСВ явно също са лапали, защото 4 години парират опити на Софиянски за смяна на Вальо Далаверата. 

Идете и пак гласувайте за комунистите !

10 Юли 2006
Майката на арестувания директор на столичното парно в едно дружество със състудент на Румен Овчаров 

 Валентин Димитров е бил сложил 82-годишната си майка Цеца Димитрова за съдружник във фирма "Фронтиер", където другият съдружник е Красимир Георгиев (състудент на Румен Овчаров от следването им в Москва) .

С 45% “Фронтиер” участва в компания “Универсален терминал Бургас” заедно с държавното дружество “Техноекспортстрой”. “Универсален терминал” трябва да осигури средствата, да изгради и управлява входната инфраструктура на двата петролопровода от Бургас до Александруполис и до Вльора.

Това решене е взето от НДСВ.

Предполага се че в личните сметки на Валентин Димитров и на негови близки хора има около 10млн евро. Сметките на Валентин Димитров бяха разкрити след подаден сигнал от австрийските служби след като по тях не е имало движение дълго време. Предполага се че такива сметки има и Швейцария на името на неговата 82-годишна майка.




Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене