Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.12.2009 19:30 - ОЛИГАРСИТЕ ВЕЧЕ СИ ИМАТ ПОЛИЦЕЙСКА ДЪРЖАВА
Автор: ivanko Категория: Политика   
Прочетен: 2445 Коментари: 1 Гласове:
4



След като олигарсите ни отнеха чрез измама и рекет-с бухалки, калашници и гранатомети всички богатства, с които преди преврата се разпореждаха като с бащиния, прибраха ни спестяванията чрез банковите афери, за да си купят срещу жълти стотинки всички предприятия, хотелите в Слънчев бряг и гранд-хотелите в големите градове, и окупираха банките, търговията на едро с всички стоки и медиите, вече си купиха и цялата държава, имат свое правителство и парламент.

След 5 месеца големи очаквания вече разбрахме,че новите ни управници не милеят за нас, потърпевшите.

Доказателства: Арестуваха бандата на крокодилите и наглите, които отвличат олигарсите, а забравиха бандата на големите акули, която ограби 6 милиона граждани. Повишават само данъци, такси и акцизи, за да напълнят хазната с нашите пари, а не от олигарсите. Щяха да бутат дувара на Доган, но купените от Красьо магистрати го подпряха яко.Издигнаха в култ духа на Салиери - символът на посредствеността и некадърността чрез ниските критерии за получаване научна степен "доктор" и отрекоха "докторите на науките". Обявиха като основни престъпници нас - 6 милиона потърпевши, за да ни следят по БТК и Интернет, а не крадците. Дадоха на бедните пенсионери трохи, а на магистратите по 5300 лв. за това,че 20 години закриляха крадците. Дали не са едни и същи лицата от паралелната и официалната власт, които реално ни управлява?

След като приемат закона за цензурата, вече само ще хвалим управниците и ще правим молебен за тях,както "благодарните роби" на братя Галеви..



Гласувай:
4



1. анонимен - Лошото е че и другите като САЩ и европа са полицейски
22.12.2009 19:55
Поздравления за написаното. Бих желал да споделиш, ако желаеш все пак, виждаш ли спасение.
Аз самият, с кожата си осещам само "законно" бъркане в джоба ми.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене