Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.12.2009 11:59 - Хора, не се връщайте в никакъв случай в България!
Автор: ivanko Категория: Политика   
Прочетен: 2047 Коментари: 1 Гласове:
2



Хора, не се връщайте в никакъв случай в България.

Новите (деца на комунисти, „завършили” на Запад) и старите комунистически кланове са превзели буквално цялата държава. Там няма парламент и партии. "Партиите" са различни кланове на комунисти.

Малкото хора, които са останали живеят в абсолютна мизерия. Полицията е навсякъде и могат да те застрелят и окрадат безнаказано и без причина. Най-облагодетелствани са бивши комунисти и децата им. Това са бивши ченгета, военни и подобни помияри, които сега са банкери, хотелиери, едри собственици и т.н.… Те държат телевизии, медии и въобще всичко официално е една голяма манипулация. Манипулацията е толкова голяма, че всички европейски пари отиват при тях. Всичко се подслушва. Навсякъде звучи долнопробна, помиярска музика наречена чалга и руска музика. Хората са като зомбирани. Клановете на комунистите (БСП, ГЕРБ, АТАКА и т.н.) и мазни плужеци от медиите ги заливат и им промиват мозъка с „патриотизъм”: „Колко е хубаво в България”. В никакъв случай не си и помисляйте да инвестирате в България или да носсите спестявания. В момента в който кацнете на летище София сте буквално обречен.
Скоро няма да има университети и БАН - двете най-стари научни организации на 120 и 140 години ще бъдат ликвидирани. Бюджетът им ще бъде спрян. Имотите им ще бъдат продадени и на тяхно място ще се строят хотели, МОЛ-ове и джамии.
Ако все още има млади учени в България или умни деца спечелили олимпиади и т.н., напуснете държавата незабавно. Тук в която и да е западна държава или в САЩ ще бъдете най-уважаваните хора. Това в което се инвестира най-много е науката и умните хора. Още на втората година ще си купите голям имот, всяка седмица ще ходите на конференции в различни държави. Имам доста познати математици и инженери, които живеят на 5-th Avenue. Но това е най-малкото…



Гласувай:
2



1. анонимен - vanito
11.12.2009 12:15
мисля,че си прав/НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ВРЪЩАМЕ В БЪЛГАРИЯ/,но много е трудно в чужбина -така е вече 3години сме извън страната знаем долу-горе езика и традициите им тук в Португалия/НА 20г. и 22г. сме/,завършели сме механо/техникум-програмисти сме,в момента работим като строителни работници заплащането е-750ев.,НО ИСКАМЕ ДА СМЕ В БЪЛГАРИЯ въпреки тази мизерия незнам дали мисля правилно,НО МОЛЯ ТЕ КАКВО БИ НАПРАВИЛ ТИ,много ни е трудно-в България са ни всички приятели.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене