Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.07.2008 22:12 - Днешните дейности на МВР
Автор: ivanko Категория: Политика   
Прочетен: 2224 Коментари: 2 Гласове:
0



След 1989 г. в България не влязоха много инвестиции, насочени в нови производства. Нямаме нови заводи, както в Унгария, Словакия, Румъния. С други думи не се появиха много нови варианти за печелене на пари. Затова старите системи се опитват да се адаптират, така че да продължат старите си дейности. Пак се опитват да продават оръжие на разни режими в Африка и Азия. Вездесъщият Кремиковци си остава национален приоритет. (Не знам колко години ще са нужни на мухльовците, които работят в тия производства, за да резберат, че там особена перспектива да стоят няма.)
И много хора се опитват да използват и адаптират системата на ДС за продажби на наркотици и всякаква контрабанда между Запада и Изтока. Естествено е, че полицаи са в основата на това - те са професионалистите.
А ролята на покровителстваните от МВР и режима на Живков иранци, турци и други такива, които бяха подставените лица и си живееха доста прилично в България, въпреки че повечето имаха присъди в собствените си страни, сега е поета от мутри. Е именно те изгърмяват чат-пат.


Тагове:   МВР,


Гласувай:
0



1. анонимен - КРАДЦИТЕ СА СИ КРАДЦИ
17.07.2008 09:45
Крадците винаги са крадци! Аз съм убеден комунист (по идеология и светоусещане) - като такъв всичко, което е в ущърб на хората, които правят работодателите си по-богати, е вредно. Вреден е капитализмът, който кликите на Първанов, Станишев, Сакскобургготски, Юруков, Костов, Доган, Сидеров, Цветанов и др. строят “неуморно”. Забелязахте ли, че тук има представители на цялата съвременна политическа управляваща класа в България. Едно превъзходно доказателство за факта, че капитализмът е вреден и крадлив анален “продукт”.
Време е българинът да започне да се бори активно за правата си. А колкото до “комунизма” - преди двадесетина години свалихме онези, които бяха присвоили това понятие и живееха на наш гръб. Онова си беше “Държавен капитализъм”. Време е да построим онзи, истинския комунизъм, който да гарантира действително човеколюбие, свобода и достойнство. Нещо, което капитализма ни отнема всеки ден…
цитирай
2. raylight - Поздравления за дейността ти
27.12.2008 21:56
И аз съм оттам :)
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене