Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.03.2008 21:16 - Посткомунистическата действителност в България
Автор: ivanko Категория: Политика   
Прочетен: 4459 Коментари: 3 Гласове:
0

Последна промяна: 14.03.2008 13:51


Властта в България се върна в ръцете на шепа хора, които искат да контролират всичко.
Модерната еврорекомунизация замени тоталитарната пирамида с нова, която е с три нива на управление.
Първото ниво са общините, които са обсебени от локални мафиоти, производни на местните БКП-кланове.
Второто ниво са чисто икономическите структури с офшорна и друг вид неясна собственост, които са управлявани от назначени капиталисти, чиито юзди се дърпат от старата Държавна сигурност.
Третото ниво са парламентарното мнозинство, Министерският съвет и на самия връх президентът Георги Първанов - Гоце с нова Държавна сигурност, завоалирано с новото ФБР.

Този октопод вече излезе на светло и взе цялата икономическа, законодателна, изпълнителна и съдебна власт. Пътят пред старата комунистическа олигархия е открит от червения цар. Синът на секретаря на ЦК на БКП Димитър Станишев е шеф на правителството, снахата на секретаря на ЦК на БКП Иван Пръмов – Меглена Кунева, е единственият български еврокомисар, внукът на члена на Политбюро и дългогодишен идеолог на комунистическата партия Борис Велчев е главен прокурор. Ексфинансовият министър и днешен зам.-председател на парламентарната комисия по бюджет и финанси Милен Велчев е брат на зетя на члена на Политбюро Стоян Марков. В левия сектор на Народното събрание пък седи осиновената внучка на Тодор Живков – Евгения Живкова. Встрани от тях, но с целия си арсенал от кукловодски прийоми е т.нар. кръг “Монтерей” на вечния Любен Гоцев, който продължава да изпълнява поръчки на злокобната ДС.

18 години след тоталитарната епоха България се управлява отново от същите фамилии. Децата, възпитани в дух на омраза към западните демокрации, днес са сложили наколенките пред онези, които ненавиждаха преди 10 ноември.



Гласувай:
0



1. haralanov - no coment...
12.04.2008 16:28
Съгласен съм с всяка една написана дума от вас...
цитирай
2. анонимен - Bolsevistite
23.03.2009 21:24
"Evropeiskija Sajuz" e edna komunisticeska bandituvasta Mafija sas sedaliste vav Bruxeles i kojto si ja naricat na "globalizacja"! Cervenite pederasti ot Bruxeles istat da komunizirat Evropa sas komunisticeskata "globalizacja"! Nikola ot Brazilija
цитирай
3. анонимен - А защо?
04.01.2010 14:08
А защо Бойко Борисов толкова прилича физически на Тодор Живков?Някой замислял ли се е?
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене