Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.10.2007 20:07 - МУТРАТА НА ТАТО
Автор: ivanko Категория: Политика   
Прочетен: 4082 Коментари: 4 Гласове:
0

Последна промяна: 02.01.2008 15:56

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

image

Без съмнение четиригодишната кампания за изтъкването на Бойко си дава тежестта. Да се пренебрегва огромната медийна реклама на Бойко Борисов е смехотворна гавра. .

През последните две-три години ликът на Бойко изскачаше като от лош филм от всяко медийно кьоше. Излишно е напомнянето на пропагандата за косматия генерал от журналисти като Бареков, ами че Борисов си прекарваше половината сутрин в БТВ, през останалото време журналистите от Новинар имаха за задача номер едно отразяването във вид на реклама на останалата част от деня на кмета. Вечер цикълът се завърташе отначало. Де да беше само БТВ. Вижте колко ДС-креатури атакуват даже селските кметства и ще ви стане ясно какво се е случило през последните 18 години в татковината на Тато.

Натрапването на Борисов като следващ лидер от дс-организаторите на прехода започна още в началото на милиционерската му кариера. Усещайки липсата на истински силен водач, от чиято пищяща нужда се нуждае фрагментираното в ужасяващ хаос поле на екскомунистическата държавност, тайните (що пък тайни) кукловоди , изнервени от изтъркващата се плоскост на популизма и пропадналата величественост на дедото на Симеон Хасан Китин Путин, заложиха на числото на Мутъра. И наистина Бойко внезапно бе издокаран в черен кожен шлифер, беше развозван мълниеносно до всяко местопрестъпление, където го очакваха също така развозени мълниеносно фотографи, журналисти , камери, светкавици, а наоколо пушеха изнервено следователите и купчина важни навъсени мъже по сака, гледащи строго към труповете. После Бойко отлиташе с разперените поли на шлифера си към следващата случка, след него хвръкваха и журналистите, а труповете си оставаха в поза на грозна питанка, впрочем те си питат и до днес, ама отговор няма. Сетне натрупаният пиар бе достатъчен държавата да бъде изплашена до смърт от вероятната му ОСТАВКА!  Леле каква пукотевица се вдигна около оставката на Бойко Борисов, а когато по-късно и това се случи, май не настъпи краят на света.

Но пропагандният сценарий си работеше, щото ДС- кукловодите винаги гледат с десет хода напред, ето го "нашето" момче вече като кмет, ето го основател на милиционерска партия, ето го в пародийна престрелка пред БТВ с друг генерал, а агенциите методично обявяваха през пет минути за нарастващият му рейтинг.

Какво следва в сценария?

Какво да следва бе, недругарки и недругари, ми посочете един човек в целия политически елит, който да не е бил издигнат от екскомунистическата ДС-мафия.

Ще последва бетониране на поразклатената позиция на остаряващите герои на прехода. Бойко ще послужи като оперетен "Пиночет", който уж ще сложи ред. Ще наложи глоби за паркиране, ще поиска нови такси от собствениците на магазини, ще разбута доминото около парцелите по окобловръстното, ще тури ръка на минералните води, ще запуши още поввече центъра, за да може да църцори кранчето на Лукойл, ще поиска движение на колите в четни и нечетни дати и ще застрои последните зелени петна (ужас, ако някой види архитектурните планове, ще му се изправят косите), балите ще се трупат в Хеопсови пирамиди, дупките по улиците ще се продънват към ада с добрите намерения на Мутъра, екскомунистическата върхушка ще си отцепи Копитото за вилно селище, а Александър Невски ще се срути от вибрациите на паркинга до вратите му.

Но какво друго да се очаква? Населението на столицата е сменено. Населението йейека масово,а циганизацията, чалгаризацията, мутризацията на нюсофиянеца от само себе си изисква точно една подобна мутра за кмет.
За последните мохикани от София, преживели ужасите на посткомунистическата проказа остава надеждата: може би в някой друг живот...





image


Тагове:   мутрата,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. sophware - Населението
29.10.2007 00:48
Не е сменено! 70% от хората в София не гласуваха днес. Гласуваха червените бабички и булки, циганите, охранителите, мутрите, чалгаджиите, митничарите, крадливите чиновници и всички, които точат държавата и се радват на Бат Бойко щото им показва, че простащината може да е успешна и от много акъл няма полза.

Нормалните хора - онези 70% - днес си останаха в къщи. Това значи, че Народът псува, гледа под вежди, събира гняв и чака.
Натрупва се енергия, която в близко време ще помете като картонени къщички всички стратегии на кукловодите.

Процесите у нас не са уникални.
Последните години популизмът взе връх и в други източноевропейски страни. Виждаме какво става после. Народът пораства ... и размества пасиансите...
Сега в Полша, скоро и в други градове ...

Не можеш да родиш едно дете на 18 години. Трябва да е бебе, да ака, да пада, да се лигави,да си бели колената, да прави щуротии.
Трябва да порасне!

Демокрацията - също.
цитирай
2. анонимен - mu4no mi e...
29.10.2007 12:29
...ama si prav.

Mai niama skoro da se vurna v grada, "6to nai liubia na sveta"... :(
цитирай
3. анонимен - Препубликация
30.10.2007 17:35
Позволих си да публикувам Вашия текст и в своя блог, надявам се вяма да възразите: http://aig-humanus.blogspot.com/2007/10/blog-post_346.html
цитирай
4. анонимен - мутрата на тато
18.02.2008 20:30
Всъщност написах този постинг преди време , не помня даже и къде, но се радвам, че някой си го е харесал и си го е поместил от свое име.
поздрав: Хан Крум
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене