Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.10.2007 09:16 - свинските зурли в България
Автор: ivanko Категория: Политика   
Прочетен: 1593 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 31.10.2007 00:45


Румен Петков няма да си подаде оставката. ние трябва да му я наложим.
Правителството няма да промени нищо в образованието. ние трябва да му го наложим. 
Оставка не, а сваляне на това фашистко "управление". това е, което трябва да направим. но как да го направят "хора", които гласуват за БСП, вече 17 години, гласуват за ДПС, вече 17 години, гласуват за НДСВ, вече 7 години?

Как да го направят "хора", които създават и гласуват за "партии" като АТАКА и ГЕРБ?

През 1997 г. уплашените от гладна смърт направиха правилен избор. 

През 2001 г., вече сити, с перспективи не избраха тези, които щяха да продължат да ръководят съживяването на страната, а избраха отново комунистическите отрепки, които ги морят вече 63 години. "Забравиха" кой ги избиваше и присвои земите и имотите им, кой ги превърна в затворници, изолирани от цял свят, кой скриваше екологичните и ядрените катастрофи, а ядеше избрани храни, кой прекръстваше и предизвика най-голямата изолация на българия в нейната история!

Свинските зурли, които грухтяха пред народното събрание по повод убитото от психично болна майка дете, тогава имаха право да протестират пред народното събрание, нали? Тогава конституцията беше друга, така ли?! Но и министърът беше друг. Зурлите грухтяха, че не бил добър министър.

Ето ви сега Румен ПУтков, добър министър. ще ви бие, ще ви избива, ще лъже, ще охранява убийците и крадците, а вие зурли ще грухтите доволно. Ако ли не - пикайте си в гащите. Това е вашият избор. И да не забравите, че Иван Костов е виновен. 

От древността е известно, че квиченето на свинските зурли престава на Коледа.


Тагове:   България,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене