Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.09.2007 18:35 - България - страната на ДС !
Автор: ivanko Категория: Политика   
Прочетен: 2228 Коментари: 2 Гласове:
0

Последна промяна: 04.11.2007 20:18


Другари, защо да се сърдим на най-верните народни синове и дъщери, катилите от ДС, убийците с горещи ташаци, хладен ум и нечиста съвест. Какво толкова- утрепали живота на цели поколения, съсипали цветущата ни страна и продавали оръжие и наркотици на чуждите народи да се тровят и да се трепят. Па нашите изроди-доносници са прекрасни чеда на социализЪма, каймака на нАучния комунизъм, първородните деца на слезлите от гората разбойници, перфектни удушвачи, отровители, биячи, терористи, ликвидатори, крадци и гадняри. Те са живата фауна, алигаторите, крокодилите-изкопаеми, неандерталците с каменни глави, педерастите, мръсните мошеници и пр., качествените наши момчета. Как да не се порадваш на Венци Коня, Жорж Ганчев, На Гоце, па и на Жан Кретена.

Е сега уверихме ли се вече, че целият преход е кадесарска рожба, чудно ли е , че Жельо се скри като пръдльо някъде си, а в туй време заместникът му Семерджиев, изгори Партийния дом пътьом, докато прочистваше досиетата. Че да не би другите герои на прехода да са случайно попаднали, просто за тях няма документация. А за гигантския грабеж на натрупаната от зверската социалистическа експлоатация плячка, за задигането на цялата държавна собственост, имотите на БКП, БЗНС,ОФ, Профсъюзите, армията,УБО,общинската собственост, ловните паркове, резиденциите, незнайната вносна техника , банките, почивните домове, колите и тировете,барабар с гаражите и машинопарка, трудовите войски, заводите, милиардите долари, складовете, резервите,ресторантите, хотелите, картините, античните и културните съкровища на България, за цялото богатство, откраднато като в приказките за Али Баба за нула време, за това, другарки и другари и домнули, няма какво да съжаляваме. Така де, с открадването на всичко ченгетата и екскомунистическата шайка ни освободиха от бремето да се измъчваме, че има какво да се краде от обществото.Ето, Богомил Бонев имал гигантски хотел, ми що не, Надка пък взела гараж- троха е това, на Жорж му дали двайсет и пет милиона долара, какво пък, да не би на Доган да са дали по-малко? А какво направи Жорж? Какво направи Симеон? Забиха кадесарски шут на малцината свободномислещи хора у нас. За вашето осведомяване ще припомня, че извън завлеченото на другарите са раздадени кеш 25 милиарда долара. Пари от тайните и явните бюджети, когато на хората им обясняваха за "добруването", когато им четяха лекции за мечката у съседите, а в това време изнасяха оръжие за войната между Иран и Ирак, когато ежедневно изнасяха хиляди тонове спецпродукция за диктаторските режими в Африка и Азия. Когато спираха тока с часове,когато криеха храните, а продаваха на безценица консерви,месо,плодове, зеленчуци, алкохол, тютюн на Съюза. Докато вагоните едва се тътреха претоварени на изток, тук оставяха неприпрана реколта, а магазините стояха празни и само по Нова година пускаха по-големи количества луканки, филета, кока кола и пр. луксове, немислими за магазините. Само в София пускаха, в провинцията пускаха военни маршове на площада.

 Тези мръсни копелета заебаха начаса милите им научни социалистически идеи. Забравиха Ленин, Маркс, захвърлиха пропагандните си лъжи, хич не се посвениха да проговорят за "пазарна икономика". Заебаха мигом милиардните тиражи с комунистическа книжнина,а нАучният авангард от АОНСУ,БАН и пр. се претрансформира в идеологически пропагандатор на капитализЪма. Обаче инак те са си мили помежду си. Обичат си те оня живот на безотчетните фондове, банкетите, партийните привилегии, слугите, пазвантите, резиденциите, свободната възможност да ликвидираш партийния враг, а после да получиш за награда пушка с надпис от Калугин.

Мъчно им е за феодалното могъщество, за мачкането на способните, талантливите и за веселото издигане на откровени простаци към върховете. Тази паплач, възседнала яко сънародниците си, алчна в червата си, ненаситна към грабежи, е недосегаема за провидението. Сатаната се грижи за нейното господство, другарки и другари. А нищо чудно некой горил от Школата, с двупръсто чело и двуцевка вместо ноздри, да е гръмнал и самия Сатана, щото не бил съвсем точен другар. Ми така е, май нема по-големи гяволи от нашите ченгета по целия свят.
Че къде другаде че им даде некой толкоз лесно да си гепят квото си искат? Па те и свещениците са от нихната си Държавна сигурност. 800 000 са служителите на "службите" , другарки и другари, повечето от тях си получават пенсии ,нищо,че са бизнесмени.

Не, вие само си представете що за мерзавец е това копеле Жан Виденов. Да скрие хляба на сънародниците си, да им изсмуче с хиперинфлация спестяванията за една нощ. Перфидна гадина. В старите филми нацистките офицери се скриват в кабинетите си и се гръмват. В ДС-филма "България 1944-2007 " некои офицери ги гръмват, щото малко нещо стават милиардери, пък не снасят при поискване. Виж,Еди Минасян пък гръмна от упор некакъв нещастник, щото му крадял колата. Правилно. А и нека има разнообразие в гърмежите. А на жертвите на комунизма хак да им е. Те и на оня свят пак на ченгета ще попаднат.


Р Е Ш Е Н И Е № 14/ 04.09.2007 г.

ОСТАВКА


Тагове:   България,


Гласувай:
0



1. анонимен - неконвенциален
29.05.2008 20:29
БЪЛГАРО-СЪВЕТСКАТА МАФИЯ
цитирай
2. анонимен - Ne Samo v Balgarija
23.03.2009 21:17
Mrasnite komunisti eksplotatori sa na vsjakade po sveta, pazeni ot tejnata Majka,narecena "demokracija"! Tazi stara i gnila smardasta prostitutka bese sajuznica na Stalin u Vtorata Vojna i dnes e sajiznica na bandituvstija svetoven komunizam! Nikola ot Brazilija
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене