Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.10.2006 12:07 - ГОРД съм, че не гласувах на ВТОРИЯ ТУР !
Автор: ivanko Категория: Политика   
Прочетен: 1390 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 30.10.2006 10:21


Даже и до секцията не отидох !


От една страна е досегашният държавен глава, който след петгодишно пребиваване на поста държавен глава съобщава, че има огромен дефицит на справедливост, а от друга страна – е един национал-болшевик, работещ за руските национални интереси.

Проф. Калин Янакиев: Волен Сидеров е българското копие на руския национал-болшевик Едуард Лимонов
25 октомври 2006 

 На Московската конференция от 2002 година, на която е присъствал и сегашният лидер на “Атака” Сидеров, проф. Янакиев заяви, че конференцията е била организирана в Москва от Академия, която е правоприемник и наследник на Комсомолската академия в Москва. 

“Веднага след завръщането си от тази конференция Сидеров започва да създава партия “Атака”.

 Телевизия “СКАТ” започва да работи изцяло за него”, каза той. 

И допълни: “Волен Сидеров получава поздравителна телеграма за изборния успех на “Атака” от 2005 година от Едуард Лимонов, председател на Национал-болшевишката партия на Русия и от Александър Дугин, виден и много зловещ геостратег, по определено време съветник на председателя на руската Дума, който изповядва идеологията, че буферните страни между Западна Европа и бившата Съветска империя би трябвало отново да бъдат по някакъв начин овладени от Русия, за да не бъдат пуснати в клещите на Запада. Тези хора поздравяват Волен Сидеров. Тези хора са поканили Волен Сидеров на прословутата мракобесна конференция в Москва. Тези хора, чиито главни петролни интереси в България, вървят успоредно с политическите, покровителстват Волен Сидеров очевидно от Берово време насам”.



Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене