Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.07.2006 15:10 - Комуномафията лъже Брюксел
Автор: ivanko Категория: Политика   
Прочетен: 1583 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 20.09.2006 19:02


Имуществените декларации на хората от властта в момента не са повече от лист хартия, на който всеки може да си напише каквото си поиска, без да понесе последствия, ако излъже. Това положение нямаше да се промени, ако българските политици не бяха притиснати от Брюксел да вземат мерки, така че декларациите да станат малко по-достоверни.
image
imageВ парламента вече е внесен законопроект, който претендира, че ще оправи слабостите. Той обаче се оказва поредното недоносче, родено, за да се замажат очите и Еврокомисията да не ни отложи за 2008-а. 

Със задължението да проверява достоверността на декларациите бе натоварена Сметната палата, въпреки че тя няма никакъв капацитет за подобна дейност. А и поначало функциите й са да одитира изразходването на бюджетни средства, а не да прави ревизии на физически лица. 


http://www.news.pari.bg/cgi-pari/pari.news.cgi?WIN,2006,133,1,2-1


Сън”: Залостете врата за българи и румънци
20 Септември 2006
 



.... проблемът с България и Румъния не е просто в голямата бройка. Агенцията за тежка организирана престъпност предупреждава, че двете страни са пропити от корупция и гангстерски войни. Дори Брюксел призна, че са своеобразен център на организирана престъпност и че предлагат на корумпираните бивши съветски страни лесен достъп на Запад на мафията и наркотиците........



Тагове:   брюксел,


Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене