Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.06.2006 13:05 - ДСБ започна кампания ''Отворете досиетата! "
Автор: ivanko Категория: Политика   
Прочетен: 2261 Коментари: 2 Гласове:
0

Последна промяна: 26.06.2006 20:29


image
5 Юни 2006
Радвам, че има една партия, която изразява напълно моята представа за посткомунистическа България и за реформите, които трябва да се направят.

Демократи за силна България започнаха кампания “Отворете досиетата!”. В София призивът се рапространява под формата на плакати, чиято цел е да засили обществения натиск за приемането на закон, гарантиращ цялостно отваряне на архивите на бившата Държавна сигурност и разузнавателните служби на Българската народна армия.

Осветляването на истината за досиетата ще покаже корените на организираната престъпност в България.

Събраните подписи ще бъдат предадени на президента, председателя на Народното събрание и на премиера.




 6 Юни 2006 
Костов: Да се отворят досиетата на тези, които ще пишат закон за отварянето им 

Демократи за силна България (ДСБ) настояват първо да се отворят досиетата на депутатите, които ще пишат нов закон за досиетата. Това обяви във вторник лидерът на на партията Иван Костов.
   



 6 Юни 2006 
ДСБ се противопоставя на  на разделянето на Държавна сигурност на “добри” (разузнавачи, контрарарузнавачи и анализатори) и “лоши” (доносници).
 

 

 

 




Тагове:   кампания,   Отворете,


Гласувай:
0



1. don - мхмм
06.06.2006 13:21
Трябва веднъж завинаги да се приключи с тези досиета. Когато инициативата за това обаче е на партия, управлявала преди 5-6 години, нещо не съм въодушевен.
Не сте ли забелязали, че всички партии стават страшно активни и започват да предлагат все хубави неща, когато паднат от власт? А какво са правили, когато целия ресурс е бил в ръцете им - отговорете си сами.
цитирай
2. ivanko - хе хе
07.06.2006 14:50
Целия ресурс НЕ беше в ръцете на Костов, още по-малко пък в ръцете на ДСБ. Това е поредната лъжа на генералите от ДС, защото сега целия ресурс е в ТЕХНИ РЪЦЕ и те са отговорни за всичко.Подобна беше ситуацията, когато Симеон крадеше български имоти - генералските медии тиражираха лъжи, че Костов е най-големия престъпник!

Необходими бяха още 4 години, за да се отворят досиетата и сега вече щяха да бъдат отворени.
Но да не забравяме, кой прекрати процедурата и въвеведе закона за отказване достъп до класифицирана информация - правителството на Сакскобурготски.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене