Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.04.2006 17:20 - КЪДЕ СА ПАРИТЕ, ГОСПОДА УПРАВЛЯВАЩИ?
Автор: ivanko Категория: Политика   
Прочетен: 1425 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
КЪДЕ СА ПАРИТЕ, ГОСПОДА УПРАВЛЯВАЩИ?

Вотът на недоверие към кабинета може да бъде наречен успешен. Това каза днес лидерът на ДСБ Иван Костов в предаването „Тази сутрин” на bTV. Злоупотребено е с парите, налице е корупция на най-високо ниво.

КЪДЕ СА ОТИШЛИ ОНЕЗИ КЪМ ЧЕТВЪРТ МИЛИОН ЛЕВА, които бяха заделени от джоба на данъкоплатеца за преодоляване на последиците от миналогодишните наводнения. Бяха посочени 19 търговски компании, които са получили финансиране в преференциалния режим «бедствие» - при опростена процедура за избор на изпълнител. Бяха изнесени данни за усвоени такива средства в райони, които не са били засегнати от стихията!! Бяха споделени непосредствени впечатления на очевидци, според които отчетеното просто не е било свършено. Къде са дигите?

КЪДЕ Е ДЪРЖАВАТА?
Вицепремиерката Емел Етем, която е същевременно министър на бедствията и аварията, е най-високопоставеният пряко отговорен политик в тази сфера. В своя отговор на опозиционния вот тя съобщи, че вече имало Министерството на бедствията и авариите, някакъвси Национален учебен център, Постоянна комисия и N на брой временни. Щабовете само по асортимент бивали два-три вида. От кой вид по колко – това си остана загадка.
Прекрасни комисии, чутовни щабове и забележителни заседания! - резултати нула !



Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене