Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.04.2006 10:28 - Честито! Комунистите подкрепят американските бази
Автор: ivanko Категория: Политика   
Прочетен: 2035 Коментари: 2 Гласове:
0

Последна промяна: 27.04.2006 17:22

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Поздравления за всички комунисти !. 
Вашата партия официално подкрепи американските бази в България.


imageimageimage

На пресконференция говорителят на БСП Ангел Найденов заяви, че Изпълнителното бюро на партията ще подкрепи разполагането на военни обекти, сили и съоръжения на САЩ на територията на страната. Бюрото ще предложи на Висшия съвет на БСП да подкрепи ратификацията на споразумението за отбранително сътрудничество между България и САЩ. Заседанието ще бъде свикано преди 21 април.

Ангел Найденов заяви, че Изпълнителното бюро е взело под внимание четири групи аргументи в подкрепа на съвместното ползване на базите. Разполагането им засилва стратегическата сигурност на България и значимостта на страната за сигурността на евроатлантическата общност. Те е и принос за сигурността и стабилността на района на Западните Балкани, каза говорителят на БСП.

На 24 март България и САЩ постигнаха споразумение за съвместното използване на военни съоръжения на българска територия. Споразумението ще се сключи за първоначален период от 10 години, като всяка от страните ще има право да го прекрати с едногодишно предизвестие. Очаква се то бъде подписано от американска страна при посещението на американския държавен секретар Кондолиза Райс в края на април.

САЩ ще могат да използват три български военни бази - летищата "Безмер" и "Граф Игнатиево", полигона "Ново село", както и складова база на бившата танкова бригада край Айтос.

Американският посланик Джон Байърли подчерта, че общите бази ще бъдат крайъгълен камък в отношенията между България и САЩ. "Американските сили ще бъдат гости, които ще уважават българските закони, ще пазят околната среда край базите и ще зачитат българския суверенитет", уточни той. 

imageimageimage 

Честито на всички привърженици на свободата, демокрацията и капитализма, също така !

Протекторатът е вече дело даже на БСП. Комунистите се разцелуваха с Джони, легнаха по гръб и заритаха радостно с крачета.

А вие, товарищи, можете да продължите да си чакате Годо. Тоест Сакскобургготски, Сидеров, Борисов или дванайсетте съдии. 


image  



Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. marto - :)
12.04.2006 10:55
ще дойдат ще се настанят, ще видят, че нямаме природни ресурси за крадене и ще си заминат... освен ако не са решили да тестват нови оръжия на нашата територия - най-вероятно е това.
цитирай
2. thmcrp - а някога...
12.04.2006 12:13
преди да дойдат на власт разправяха че са против, а за влизането в ЕС-след внимателно прегледани и обмислени условия и референдум.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене