Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.04.2006 10:02 - РБ = НРБ
Автор: ivanko Категория: Политика   
Прочетен: 1380 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 10.04.2006 10:18

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Умри ти,  българска свиньо, която си се сплула в усмърдяната си кочина и ядеш собствените си изпражнения с несравнимо удоволствие !!!!


Държавата това сме ние
 -
Да, обаче не.

Защото ние сме оставили всичко в ръцете на престъпните държавни администратори и комунистически престъпници  !

Първо, като избираме явни престъпници на такива позиции - първанов, бойко борисов, румен овчаров, румен пУтков, милен велчев, симеон, ахмед доган и много други. 
Второ, като търпим ежедневните им безобразия с мълчание, а понякога и с ръкоплещене. какво е т.нар "българска коледа", ако не ръкоплещене на криминалния престъпник Първанов, който не се е посвенил да взема от залъка на иракските деца, получавайки петролни ваучери от Саддам Хюсеин, а сега се "загрижил" за българските деца. 
Трето, като плюем с всички сили по малкото, единичните случаи на умело държавническо поведение и като отхвърляме с просташкото си невежество тезите и усилията на малкото разумни хора в българския политически живот. 
Четвърто, като търпим издевателствата на ченгетата, които всеки от нас познава и мрази още от преди 1989, но сега ги гледаме в очите и сме готови да им целуваме гъзовете, а често го превим с наслаждение.
Пето, като акламираме завръщането на Политбюро, ЦК и другите структури на Тодор-Живковата комунистическа държава, чрез вкарването в парламента, правителството и съдебната власт на синчетата и дъщеричките на техните членове. 






7 Април 2006 
В България: Одържавен подземен свят, разказва Томас Фрам в "Ди велт" 

....
Въпросът не е дали до влизането си в ЕС в началото на 2007 г. България ще бъде годна за Европа, а дали в средносрочна перспектива членството ще направи страната годна за Европа.

9 Април 2006
Българската държава преследва не престъпниците, а хората, които ги разкриват 

Отговорността за неразкритите атентати е една – оставка на вътрешния министър 

Парадоксално е, че вместо да преследва корумпираните, държавата преследва тези, които я разкриват вместо нея. Сигналът, отправен от страна и на законодателната власт (която не промени чл. 339а), и от страна на прокуратурата към журналистите е пределно ясен – ние ще накажем всеки, който дръзне да покаже на обществото, че не си вършим работата.

9 Април 2006 
“Шпигел"
Европа притеснена от “доносници на криминалните групировки” по върховете на политиката е нас

Докладът за България е унищожителен. Борбата срещу организираната престъпност, която достига до най-високите етажи на властта, не напредва. През миналата година е имало 140 поръчкови убийства и само в редки случаи по тях се води разследване. Според западни наблюдатели подземният свят контролира и икономиката на страната, посочва авторитетното германско списание.

Кьолнската съдийка Сузете Шустер се върна от мисията си в България с заключения, предизвикващи безпокойство: правната система е объркана, съдебните реформи са хаотични, доверието на гражданите в държавата е слабо, а корупцията - широко разпространена.

Служители на европейската правна служба Eurojust се обърнаха директно към брюкселските парламентаристи. Те се притесняват, че борбата им срещу тероризма, търговията с наркотици, оръжия и деца ще бъде затруднена, "когато доносници на криминалните групировки" скоро получат достъп до всички документи. Хора, които някога по поръчка на комунистическия държавен апарат се занимаваха с наркотици, сега заемат ключови позиции в полицията, правосъдната система и политиката. Те ще преценяват и разпределението на 2,3 млрд. евро, които България ще получи от Брюксел под формата на субсидии през следващите три години, цитира “Шпигел” опасенията на Eurojust.




Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене